Friday, April 1, 2011

Gempar!! Blog pro kerajaan dan video aksi sex.


Hari ni boleh dikatakan semua blog pro kerajaan menyiarkan berita tentang video aksi sex adalah tulen seperti yang dilaporkan oleh ketua polis negara sebentar tadi.

Ini mengesahkan video itu tidak direka atau ditambah dengan kesan teknik khas seperti yang diwar-warkan oleh pembangkang.

Jadi siapakah orang yang beraksi dalam video itu?
Pembangkang menafikan pemimpin mereka terlibat dalam videu itu dengan pelbagai alasan seperti perut buncit badan berotot dan ponggong berisi walaupun mengakui muka ada persamaan.

Mungkinkah pelakon telah di mekap atau memakai sarung  muka seperti dalam filem Mission Impossible?Imposible jugak..hehe.. sebab dalam filem tersebut kita percaya 1000% bahawa orang yang menyamar sebagai orang lain itu adalah orang yang sama. Cuma dalam cerita saja ia menyamar atau lebih kurang berlakon 2 watak le

Rakyat semakin keliru mana satu yang betul?

Adakah ini fitnah dan konpirasi seperti yang didakwa oleh pembangkang?

Tiadakah cara untuk mencari kebenaran?Apa yang dilakukan oleh Datuk trio hanya menyiarkan pada media sahaja adalah munasabah juga sebab ingin menjaga maruah pemimpin tersebut sebab mereka tahu bahawa video itu tulen.

Bayangkanlah kalau mereka terus sebar melalui internet tanpa memperkenalkan identiti diri mereka lagi parah satu dunia melihatnya..

bpk berpendapat hanya satu cara sahaja iaitu menubuhkan suruhanjaya diraja yang dianggotai oleh semua pihak seperti yang disaran oleh datuk trio tersebut dalam sidang akbar mereka.
Blog Penyokong Kerajaan Bn Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

2 comments:

  1. Salam Kepada semua Rakyat Kedah, Tolong nilaikan kejadian di Taman Lagenda Padang Serai Kedah, apabila MPK Kulim menggunakan kuasa notis dan memasuki rumah rakyat di sana dan merobohkan binaan Pondok Gazebo di dalam kawasan rumah tanpa perintah mahkamah. Mana perginya peminpin pakatan rakyat untuk membela keluarga ini/rakyat. Saya menyeru marilah kita membantu keluarga yang tertindas ini. Salam Satu Malaysia

    ReplyDelete
  2. Ini video terbaru nak tgk http://bit.ly/1gzWJRS

    ReplyDelete

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.